Go Back   NinjaTrader Support Forum > Suggestions and Feedback > Suggestions And Feedback

Suggestions And Feedback New feature suggestions and feedback.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2012, 02:28 PM   #1
easyfying
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: germany
Posts: 54
Thanks: 2
Thanked 0 times in 0 posts
Default windows 8 ninjatrader

Does ninja trader work on windows pro 8.i am planning upgrade from xp to windows 8.pls share ur views.thank you
easyfying is offline  
Reply With Quote
Old 11-08-2012, 02:33 PM   #2
NinjaTrader_JC
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_JC's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Denver, CO
Posts: 2,590
Thanks: 259
Thanked 466 times in 457 posts
Default

Hello easyfying,

We do no officially support Windows 8 with NinjaTrader 7.0.1000.11. With that said, there are a number of clients that have installed NinjaTrader on Windows 8 without any issues thus far. When we officially support Windows 8, we will place it on our Minimum System Requirements at the following link that you may view.
http://www.ninjatrader.com/support/h...quirements.htm


Let us know if we can be of further assistance.
NinjaTrader_JC is offline  
Reply With Quote
Old 11-26-2012, 10:26 AM   #3
neoikon
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Austin, TX
Posts: 160
Thanks: 50
Thanked 8 times in 5 posts
Default

I can attest that I've seen no problems whatsoever running NT in Windows 8 Pro (64bit).

Make sure any broker plugins you use work in Win8, however.

Daniel
neoikon is offline  
Reply With Quote
The following user says thank you to neoikon for this post:
Reply

Tags
windows 2008 64 bit

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows explorer frozen when launching ninjatrader on windows vista MoreYummy Miscellaneous Support 9 09-22-2010 12:30 PM
Do I need to unblock Ninjatrader for Windows firewall? cunparis Miscellaneous Support 1 01-02-2009 08:47 AM
NinjaTrader windows don't restore from taskbar dolphin412 Miscellaneous Support 3 07-20-2008 04:49 AM
NinjaTrader and Windows Vista compatibility NinjaTrader_Vince Installation and Licensing 0 02-05-2007 03:13 AM
Unable to access ninjatrader windows ninjauser Miscellaneous Support 2 10-16-2006 02:54 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:11 AM.

FULL RISK DISCLOSURE: Futures trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones financial security or lifestyle. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. View Full Risk Disclosure.