Go Back   NinjaTrader Support Forum > NinjaScript File Sharing > NinjaScript File Sharing Discussion

NinjaScript File Sharing Discussion Discussion for shared NinjaScript files.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2012, 04:51 PM   #1
stressless
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 times in 0 posts
Default Importing from Shared NT 7 Indicators

Are there instructions on how to import one of the shared indicators in that same forum?
There is an indicator there that I would like to use but I am not sure how to import it into my indicators on NT and don't want to screw things up. Thanks
stressless is offline  
Reply With Quote
Old 09-10-2012, 05:40 PM   #2
NinjaTrader_Cameron
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Cameron's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Denver, CO
Posts: 1,293
Thanks: 67
Thanked 139 times in 133 posts
Default

Hello stressless,

Thank you for your note.


To import indicators you will need the original .zip file.


Here is a basic guideline of how to Import indicators.


To Import
1. Download the indicator to your desktop, keep them in the compressed .zip file.
2. From the Control Center window select the menu File > Utilities > Import NinjaScript
3. Select the downloaded .zip file
4. NinjaTrader will then confirm if the import has been successful.

Critical - Specifically for some indicators, it will prompt that you are running newer versions of @SMA, @EMA, etc. and ask if you want to replace, press 'No'
NinjaTrader_Cameron is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2014, 02:00 AM   #3
mignardf
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 times in 0 posts
Default

Hi Cameron,

i have a problem importing a NT indicator. i am prompt "There is a pb with indicator that needs to be fixed before imported". i did delete the file and tried to import another file. i still get the same msg. what shuld i do?
mignardf is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2014, 07:50 AM   #4
NinjaTrader_Cal
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Cal's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Denver
Posts: 2,142
Thanks: 131
Thanked 385 times in 381 posts
Default

Hello mignardf,

What is the full message that you receive when trying to import?
NinjaTrader_Cal is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2014, 10:45 AM   #5
mignardf
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 times in 0 posts
Default

Hi Cal,

here is what i get: "You have custom Ninjatrader on your PC that have programming errors. These errors must be resolved before you can import a NinjaScript Archive file".

I did delete indicator from desktop already but i keep on geting same msg...
mignardf is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2014, 10:54 AM   #6
NinjaTrader_Cal
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Cal's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Denver
Posts: 2,142
Thanks: 131
Thanked 385 times in 381 posts
Default

mignardf,

Send me a request to support[at]ninjatrader[dot]com

Put ATTN Cal in the subject and reference this thread in the body.

We will need to setup a remote support call
NinjaTrader_Cal is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2014, 01:26 PM   #7
NinjaTrader_Cal
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Cal's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Denver
Posts: 2,142
Thanks: 131
Thanked 385 times in 381 posts
Default

(follow up)

mignardf,

You were missing a system default indicator, SMA specifically.
I replaced that file and was able to compile all NinjaScript items.
NinjaTrader_Cal is offline  
Reply With Quote
Old 02-13-2014, 03:10 PM   #8
mignardf
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 times in 0 posts
Default

great job, ty again
mignardf is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Importing Indicators TPCMAN Charting 3 11-24-2012 10:36 AM
Importing Indicators Errors syncopat Installation and Licensing 3 01-10-2011 05:21 AM
Importing NT 6.5 Indicators? NinjaCustomer Version 7 Beta General Questions & Bug Reports 1 05-18-2010 03:46 AM
Create methods that are shared by other indicators xewoox General Programming 5 02-25-2009 03:09 PM
Importing NT Indicators 123r34 General Programming 3 03-16-2008 10:57 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:47 PM.

FULL RISK DISCLOSURE: Futures trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones financial security or lifestyle. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. View Full Risk Disclosure.