Go Back   NinjaTrader Support Forum > Application Technical Support > Charting

Charting Support for NinjaTrader Advanced Charting.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2012, 02:51 AM   #1
Conny
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 times in 0 posts
Default Chart Limitations?

Hello,

is there a limitation of the open chart at the same time? I try to have 25 chart running at the same time and get the strange problem, that some chart are not responding to resize operations any more. The affected charts you can only maximize and minimize. I think this happens only after saving the workspace and closing ninja trader, the next day i get these effects.
Conny is offline  
Reply With Quote
Old 02-16-2012, 03:03 AM   #2
NinjaTrader_Jason
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Jason's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Breda, Netherlands
Posts: 12,833
Thanks: 148
Thanked 591 times in 574 posts
Default

Hello Conny,

There is no limitation by NinjaTrader on how many charts you can open. However if you have too many charts open, it can affect performance of NinjaTrader.

Do you notice any consistency between the charts that experience such an issue?

If you right click the chart in the Windows task bar, are you unable to select Restore?

I tested saving a workspace on my end, but I could not reproduce it so far. If you have steps that will reproduce this behavior, please let me know what steps you take.
NinjaTrader_Jason is offline  
Reply With Quote
Old 02-16-2012, 03:33 AM   #3
Conny
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 times in 0 posts
Default

I don't notice any consistency between the charts that experience such an issue. In the task bar i can select "restore", but this opens the window maximized. If i then select the resize button the chart is minimized. The same happens when i double click the window bar.
Conny is offline  
Reply With Quote
Old 02-16-2012, 03:50 AM   #4
NinjaTrader_Jason
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Jason's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Breda, Netherlands
Posts: 12,833
Thanks: 148
Thanked 591 times in 574 posts
Default

Could you please send me your workspace. You can find workspaces at (My) Documents-->NinjaTrader 7-->workspaces. You can send it to support[at]ninjatrader[dot]com. Please put 'Attn Jason, Chart Limitations?' in the subject header.

What NinjaTrader version do you have installed? You can check this at Control Center-->Help-->About.

What operating system do you have?
NinjaTrader_Jason is offline  
Reply With Quote
Old 02-16-2012, 04:29 AM   #5
Conny
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 times in 0 posts
Default

At the moment I have running ninja trader with a new workspace, because of the errors. Shoul i wait sending you my workspace until the error occures again?
Conny is offline  
Reply With Quote
Old 02-16-2012, 04:32 AM   #6
NinjaTrader_Jason
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Jason's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Breda, Netherlands
Posts: 12,833
Thanks: 148
Thanked 591 times in 574 posts
Default

Yes, please send me the workspace once the issue recurs.
NinjaTrader_Jason is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PeriodType.Minute limitations? marynja Indicator Development 13 06-18-2014 11:58 AM
Data Import Limitations djkiwi Connecting 1 11-29-2011 11:01 AM
Datatabase limitations? moon_121 Version 7 Beta General Questions & Bug Reports 1 06-02-2010 08:24 AM
NinjaScript/NT Limitations here? eeisen Strategy Development 8 08-28-2007 06:59 PM
DLL position limitations Oli Automated Trading 28 03-30-2007 12:01 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:03 AM.

FULL RISK DISCLOSURE: Futures trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones financial security or lifestyle. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. View Full Risk Disclosure.