Go Back   NinjaTrader Support Forum > Application Technical Support > Installation and Licensing

Installation and Licensing Support for installation and licensing of NinjaTrader.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-12-2011, 11:11 AM   #1
rassom
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 70
Thanks: 18
Thanked 1 time in 1 post
Default Workspace directory location

Hi,

Is there any way to change the location of the workspace directory so that it is not in My Documents\NinjaTrader .... directory?

(reason for asking is that I'd like to change its location to my Dropbox folder, so I can use and keep the same workspace updated across several computers)

Thanks

PS. I am using NinjaTrade 7
rassom is offline  
Reply With Quote
Old 10-12-2011, 11:15 AM   #2
NinjaTrader_RyanM
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_RyanM's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Denver, CO
Posts: 8,128
Thanks: 249
Thanked 428 times in 423 posts
Default

Hi rassom,

Unfortunately this directory cannot be changed within NinjaTrader. NinjaTrader is coded to use your Windows documents folder for custom items like workspaces.
NinjaTrader_RyanM is offline  
Reply With Quote
Old 10-13-2011, 01:45 AM   #3
rassom
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 70
Thanks: 18
Thanked 1 time in 1 post
Default

Hi Ryan,

Thanks for quick feedback

With almost everything moving to the cloud this could be vital for NinjaTrader to consider. A simple solution actually, if we (the users) can choose our own directory locations.

Would you pass on this feedback for those in charge of NT development and let me know if they would change it so directory location(s) are changeable?

Thank you,
Rasmus
rassom is offline  
Reply With Quote
Old 10-13-2011, 07:13 AM   #4
NinjaTrader_Kyle
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Kyle's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Denver, CO, USA
Posts: 9,137
Thanks: 293
Thanked 480 times in 465 posts
Default

Hello Rasmus,

I have forwarded this suggestion on to our development team for further consideration. This request has been assigned number 203 in our internal tracking system. Thanks for this feedback!
Last edited by NinjaTrader_Kyle; 10-13-2011 at 10:05 AM.
NinjaTrader_Kyle is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2011, 05:33 AM   #5
rassom
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 70
Thanks: 18
Thanked 1 time in 1 post
Default

Hi Kyle,

Thanks

When could I expect a message re. if/when you will implement it?

Thanks again
Rasmus
rassom is offline  
Reply With Quote
Old 10-18-2011, 07:11 AM   #6
NinjaTrader_Kyle
NinjaTrader Customer Service
 
NinjaTrader_Kyle's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Denver, CO, USA
Posts: 9,137
Thanks: 293
Thanked 480 times in 465 posts
Default

Hello Rasmus,

This is something you'd find in our Release Notes after the feature is implemented. You'll find the current release's notes at the following link: http://www.ninjatrader.com/support/h...ease_notes.htm

You could always request a status update at any time by contacting us via email (Support [AT] NinjaTrader [DOT] com) with the feature request number (203 in this case).
NinjaTrader_Kyle is offline  
Reply With Quote
The following user says thank you to NinjaTrader_Kyle for this post:
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HowTo change location of database directory? plipa Installation and Licensing 4 12-02-2010 09:09 AM
Namepaces in other directory FireFly General Programming 8 03-27-2010 06:03 AM
Installation Directory Follow Shadan Installation and Licensing 7 03-16-2009 05:15 AM
Moving directory to another machine gluebunny Indicator Development 2 10-10-2008 12:38 PM
Changing Workspace directory? mazachan General Programming 1 09-07-2007 12:07 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:08 PM.

FULL RISK DISCLOSURE: Futures trading contains substantial risk and is not for every investor. An investor could potentially lose all or more than the initial investment. Risk capital is money that can be lost without jeopardizing ones financial security or lifestyle. Only risk capital should be used for trading and only those with sufficient risk capital should consider trading. Past performance is not necessarily indicative of future results. View Full Risk Disclosure.